Vem kommer ta Coop-kassen i mål?

På utvalda platser efter banan kommer det stå Coop-kassar, med okänt innehåll. Vem som helst kan plocka med sig en kasse, och den som bär kassen hela vägen över mållinjen kommer få innehållet. Speakern kommer följa kassarnas framfart i loppet. Vi tror att detta blir ett spännande inslag för både löpare och publik, och funderar samtidigt på om detta kommer ge upphov till annorlunda taktikupplägg? ;)

I samarbete med Coop.

I samarbete med Coop.

Beställ middagsbuffé från Kopparhatten

kopparhatten.png

I samarbete med Kopparhatten erbjuder vi alla löpare och deras hejarklack att en middagsbuffé, bestående av en matig lasagne (med kött och vegetarisk), sallad, efterrätt (kladdkaka med hallongrädde) med te eller kaffe samt måltidsdryck.

Den kostar 150 kr för vuxen och 80 kr för barn upp till 12 år.

Beställ i samband med din anmälan - eller om du missat eller vill komplettera så kan du göra det via formuläret här.

Sista beställningsdag 7 augusti, därefter i mån av tillgång.

 

Stora Stöten Run officiellt seedningslopp till Lidingöloppet

Du har väl inte missat att störa Stöten Run är seedningsgrundande till Lidingöloppet? Det blir perfekt uppladdning - en bra genomkörare, och chansen att få starta i ett främre startled. Du måste själv skicka in din seedning till Lidingöloppet, senast den 25 augusti, mer info hittar du här.

Seedningstabell Falun (Stora Stöten Run) 21 km

1A 1.18.40
1B 1.23.10
1C 1.29.55
2    1.38.50
3    1.43.25
4    1.47.50
5    1.52.20
6    1.59.05
7    > 1.59.05
8    Utan merit
9    Utan merit
10  Utan merit 

Stora Stöten Run + Trailrunning Sweden = Sant

Vi är nu glada över att presentera Trailrunning Sweden som ny samarbetspartner till Stora Stöten Run. Trailrunning Sweden är den givna samlingspunkten för dig som älskar traillöpning. På sajten kan du hitta Sveriges mest kompletta trailkalender, reportage från traillopp, träningstips och inspiration. Trailrunning Sweden anordnar även löparresor och Sveriges nya fjällopp 2XU Idre Fjällmaraton. 

Trailrunning Swedens coach, tillika en av Sveriges bästa löpare genom tiderna, Lena Gavelin kommer varje vecka med träningstips för dig som vill bli en bättre traillöpare. 

Ett utmärkt ställe för att hålla motivationen hög hela vägen inför Stora Stöten Run.

Kolla in mer på Trailrunningsweden.se 

trs_bild.png