Beställ vår Race-tröja

Passa på att förbeställa vår fina race t-shirt! Tröjan är en funktionströja från Craft som kostar 198 kr. Du beställer och betalar din race t-shirt i samband med din anmälan. Beställer du tröjan före den 24 juni 2019 får du tröjan levererad i samband med nummerlappsutdelningen den 9-10 aug. På beställningar gjorda efter den 24 juni kommer tröjan levereras till angiven adress (fraktkostnad på 55kr tillkommer)

Pris 198 kr.

StoraStötenRun_Dam.jpg

Byte av tidtagningssystem - EMIT

Efter noga övervägande har vi valt att byta tidtagningssystem från tidigare SportIdent till Emit. EmiTag-systemet innebär at varje löpare får ett chip att fästa kring fotleden, och behöver således inte bekymra sig om att "stämpla" vid olika checkpoints. 

Alla deltagare (även ni som uppgett ett SportIdent-nummer vid anmälan) kommer få en Emit-enhet i ert deltagarkuvert.

emit.png

Vem kommer bära med sig frilufts-ryggsäcken i mål?

På utvalda platser efter banan kommer det utöver Coop-kassar (som vi tidigare berättat om), även stå utställda ryggsäckar från vår samarbetspartner Stora Enso. Vem som helst kan plocka med sig en ryggsäck, och den som bär ryggsäcken hela vägen över mållinjen kommer få innehållet. Speakern kommer följa ryggsäckarnas framfart i loppet. 

Banan för loppen går genom ett landskap med stark koppling till Stora Enso, som sedan länge varit och ännu är en stor del av världsarvets historia. Daniel Timblad och Joel Widman på Stora Enso ser fram emot loppet.

- Vi ser fram emot tävlingen av två anledningar, berättar Daniel Timblad. Dels för att vi båda deltar och också för att vi valt att profilera Stora Enso i tävlingen. Det finns ryggsäckar utplacerade längs vägen, innehållande termos, kåsa, svampkniv mm som de deltagare får om man lyckas ta den med sig och passera mållinjen. Löparna får också tygkassar som vi tryckt upp, med budskap om hur viktig skogen är i en hållbar framtid. Vi ser det här som ett bra tillfälle att profilera vårt företag och varför vi tycker skogsbruk är bra, avslutar Daniel.

stora enso inlägg.jpg