Beställ finisher-tröja!

I samarbete med Trimtex erbjuder vi alla löpare att beställa en Finisher-tröja, som ett bevis på att du fullföljt loppet. Tröjorna finns i herr- och dammodell i olika storlekar. De går att beställa fram till den 19 augusti.

Pris 220 kr.

GÖR SÅ HÄR

1. Logga in/skapa konto

OM du redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.
OM du inte handlat av Trimtex sedan tidigare - Klicka på "Nytt konto" och skapa ett nytt konto genom att följa instruktionerna.

2. När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning”. Där fyller man i teamkoden: storastoten18. Klicka därefter på ”lägg till nytt företag/klubb”.

3. Då kommer Stora Stötens namn upp, och klickar du på texten ”Besök teamshopen” så kommer du in så att du kan beställa tröjan i idn storlek.

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webbläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.